Někdy máme všichni období, kdy se nám nakupí spousta pracovních povinností a úkolů, chodíme z jedné porady na druhou nebo se zkrátka a dobře téměř nemůžeme hnout od počítače.
Po dlouhém a náročném pracovním dni se vrátíme domů, unavení a schopní se jen uchýlit na gauč do obýváku ke sledování televize nebo čtení něčeho nenáročného. Nebo se třeba rozhodneme využít popracovní volný čas a jdeme si zasportovat. Nebo se potkáme s kamarády na popovídání, procházku nebo skleničku něčeho dobrého.
Ať už je náš program všedních dnů jakýkoli, něco nás všechny spojuje – na konci těchto dnů a v podstatě většiny dnů, kdy balancujeme mezi prací, rodinou a volným časem, se nám opravdu nechce neustále stát u plotny a vařit, natož pak vařit si obědy do práce a přemýšlet dopředu, na co budeme mít zítra chuť a zda nám jídlo do druhého dne vydrží dostatečně čerstvé, abychom si i za několik hodin na něm pochutnali. Nehledě na to, že přípravou jídla doma se obíráme o další volný čas, který můžeme kvalitně strávit venku.
Možná je čas zamyslet nad tím, že bychom se stravovali přímo v práci – máme-li samozřejmě tu možnost a poskytuje-li náš zaměstnavatel tento benefit.
Jaké jsou hlavní výhody firemního stravování?
- Úspora času i energie při vaření jídla doma a vymýšlení neustále nových jídel, abychom měli dostatečně pestrý jídelníček a nejedli pořád to samé dokola.
- Socializace, kontakt s kolegy napříč společností, se kterými se díky firemní kantýně můžeme potkávat každý den, popovídat si u jídla a probrat i jiné záležitosti než jen ty pracovní.
- Cenová dostupnost. Ne všem z nás se chce každý den chodit na oběd někam do restaurace. Navíc ceny obědů v restauracích jsou nehorázné a mnohdy se tak ocitneme v tíživé finanční situaci ještě před příchodem výplaty. Stravování přímo ve firmě nám umožňuje trochu peněz našetřit.
- Pestrý jídelníček. Když nám docházejí nápady nebo nevíme, na co máme chuť, není nic snazšího než si vybrat z nabídky obědů to, co je pro nás ten den ideální. Vyberte si svůj oběd na http://www.arter.cz.